Oracle ACE

Na konferenciji sudjeluje 15 Oracle ACE predavača koje je Oracle zajednica proglasila najboljim predavačima na Oracle konferencijama.

 
 
  Roel Hartman je iskusni Oracle Software Arhitekt. Počeo je davno pomoću Oracle RDBMS 5, Oracle Forms 2.3, RPT / RPF i Oracle * Case 4.5. Zadnjih nekoliko godina uglavnom se fokusira na Oracle Application Express. Roel je govornik na UKOUG, OOW, Collaborate, ODTUG' KSCOPE i brojnim Oracle korisničkim grupama. Djeluje kao APEX Content Lead za Kscope14 i KScope15 konferencije i održava APEX-srodne blogove. U lipnju 2009. godine Roel je dobio Oracle ACE nagradu i u kolovozu 2010. imenovan je kao Oracle ACE Director. Roel je ko-autor knjiga "Expert Oracle Application Express" i "Oracle Application Express za mobilne web aplikacije". Roel je direktor APEX Consulting u Nizozemskoj.
  Osama Mustafa je osnivač Gurus Solutions Company, Oracle ACE Director, Osnivač / direktor Jordan Amman Oracle User Group - prve  grupe u Jordanu povezane s Oracle tehnologijom, autor je knjige Oracle Penetration Testing. Osama je radio na projektima i korisničkoj podršci u EMEA regiji, te implementaciji rješenja baze podataka. Njegovi specijaliteti su Fusion Middleware, In memory baze podataka Timesten, Exalytics i Exalogic stroj. Uključujući, uz to je Osama česti govornik za Oracle Grupe korisnika iz cijelog svijeta i jedan od organizatora RAC ATTACK događanja, Fusion Middleware ATTACK organizator, a objavio je članke u Oracle Magazine, časopisu OTECH i UKOUG Oracle Scene Magazin, također je Blogger i certificiran za Oracle Database i Fusion Middleware.
  Alex Nuijten radi kao ključni konzultant za Oracle rješenja kod Ordina Oracle solutions u Nizozemskoj. Pored konzultantskog rada, on provodi obuku, uglavnom u APEX, SQL i PL / SQL. Alex je bio govornik na brojnim međunarodnim konferencijama, poput ODTUG, OOW, UKOUG, IOUG, OUGF, BGOUG, OGH i OBUG. Napisao je brojne članke u časopisima vezanim za Oracle, a redovito piše o Oracle Application Express i Oracle razvoju baze podataka na svom blogu "Bilješke o Oracle" Technology. Alex je ko-autor knjige "Oracle APEX Best Practices".
  Peter Raganitsch, suosnivač i izvršni direktor FOEX GmbH u Austriji, ima više od 20 godina iskustva u Oracle DB, Formsima i APEXu. Uvijek u potrazi za načinima kako bi bilo što bolje te razvijali nova rješenja, on dijeli svoje znanje i rješenja sa zajednicom u obliku ApexLib okvira, nekoliko alata, blogova, webinara i najsuvremenijih stvari, kao što je prva mobilna tema za APEX. Petar je također Oracle ACE Direktor.
  Deneš Kubiček je priznati predavač, blogger i autor na području Oracle APEX. On je Oracle ACE Direktor i radi kao savjetnik, te upravlja projektima firme BI / Cubes Opal Consulting. Rođen je u Hrvatskoj, više od dvadeset godina živi i radi u Njemačkoj i Kanadi. Nositelj je nagrade "Oracle Application Express Developer godine 2008". Snažno podržava aktivnosti Oracle korisničkih grupa. Počasni je ćlan HrOUG.
 

Christian Antognini

Od 1995. godine, Christian Antognini je usmjeren na razumijevanje kako motor Oracle baze podataka radi. Njegovi glavni interesi uključuju logički i fizički dizajn baze podataka, integraciju baza podataka s Java aplikacijama, Query Optimizer i zapravo sve ostalo vezano za upravljanje performansama aplikacija. Trenutno radi kao viši glavni konzultant i trener u Trivadis u Zürichu, Švicarska. Christian je autor Troubleshooting Oracle performansi (Apress, 2008/2014) i koautor Der Oracle DBA (Hanser, 2011. godine).

  Jože Senegačnik ima više od 25 godina iskustva sa Oracle proizvodima. Počeo je 1988. sa Oracle DB verzija 4. Međunarodno je priznati govornik i član respektabilnog OakTable (oaktable.net). On je Oracle ACE Direktor sa dugotrajnim pozitivnim doprinosom Oracle zajednici. Jože je tradicionalni govornik na HrOUG-u, uvijek s aktualnim temama.
  Heli Helskyaho ima magisterij (Computer Science) na Sveučilištu u Helsinkiju. specijalizirala je baze podataka. Heli je i Oracle ACE Direktor i čest govornik na mnogim konferencijama. Radila je u IT od 1990. a sa Oracle proizvodima od 1993. Bila je na nekoliko mjesta, ali svaka je uloga uvijek uključivala dizajn baze podataka. Heli je Oracle Designer korisnik od 1996. godine i Data Modeler korisnik od 2010. Ona je također CEO za Miracle Finska Oy. Heli vjeruje da dobar dizajn baze podataka i dobra dokumentacija smanjuje probleme performansi i čini rješavanje lakšim. Heli je autor Oracle SQL Developer Data Modeler za Database Design Mastery (Oracle Press 2015).
     
     
  Zoran Jovanović radi preko 25 godina kao konzultant i arhitekt sustava baziranih na Oracle tehnologiji. Višestruko je certificiran DBA specijalista. On je Oracle ACE i iskusan predavač na raznim Oracle konferencijama. .
  Piet de Visser je iskusan konzultant za baze podataka i administrator. Kombinira tehničko znanje s velikim iskustvom u globalnim organizacijama i to primjenjuje na međunarodnim projektima.Višestruko je certificiran DBA specijalista. On je Oracle ACE i dugogodišnji predavač na raznim Oracle konferencijama.
 

Ami Aharonovich, direktor Brillix-DBAces, predsjednik ilOUG (Izrael Oracle User Group), Oracle ACE i OCP (Oracle Certified Professional), voditelj odjela za Oracle na John Bryce Hi-Tech College, obrazovnog centra Oracle University.

Ami je Oracle ACE i Oracle certificirani profesionalni DBA s više od petnaest godina iskustva kao Oracle DBA savjetnik i instruktor, specijaliziran za temeljne tehnologije Oracle baze podataka.

  Zoran Pavlović trrenutno radi kao Oracle Technical Architect u poduzeću. On je Oracle ACE i koristi Oracle tehnologije (primarno Oracle Database) od 2005. Područje ekspertize su Sigurnost i Tuning Perforrmansi Oracle baze podataka. Zoran je radio u raznim kompleksnim DB okruženjima uključujući RAC, ASM, Data Guard i drugim. Radio je kao konzultant za Oracle Consulting kao i instruktor za Oracle University u EMEA regiji. Zoran je autor Oracle Database 12c: Security Cookbook i predavač/autor na mnogo konferencija/magazina.
  Jan Karremans nedavno se pridružio austrijski FOEX, tvrtka specijalizirana za Oracle Application Express u povećanju zadovoljenja intenzivne implementacije podataka. .Jan nastupa kao redoviti govornik na konferencijama Oracle korisnika iz cijelog svijeta, UKOUG_Tech13, DOAG14 i OOW14. Njegov rad za Oracle UG nedavno mu je dodijeljena Oracle ACE nagrada.
     
     
  Maja Veselica magistar znanosti programskog inženjerstva, radi u firmi Parallel kao konsultant. Instruktor je na brojnim Oracle kursevima i redovni predavač na OUG konferencijama. Član je Oracle ACE Programa, autor predstojeće knjige Oracle Database 12c Security Cookbook i ima preko 20 Oracle certifikata.
  Philippe Fierens je nezavisni Oracle DBA i arhitekt te Oracle Ace Associate i redoviti predavač na Oracle UG konferencijama. Kao konzultant on pomaže svojim klijentima pronaći učinkovita, prihvatljivih troškova, izvediva i kreativna rješenja, te voli misliti s klijentom. U zadnjih 5 godina bio je uključen u razne projekte koji koriste SPARC tehnologiju: premještanje M9000 na T5 i LDOMs, te ove godine preselio sa M9000 na Sparc Supercluster.

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Medijski pokrovitelj