Oracle Cloud Infrastructure - radionica

Track

DevOps & Cloud

Datum i vrijeme

srijeda, 18. listopad 2017., 16:40

Dvorana

Dvorana B

Trajanje

60'

Prezentacija s demonstracijom, 60 min
Ova tehnička prezentacija s demonstracijom predstavit će Oracle Cloud Infrastructure. Kroz demonstraciju imat ćete priliku saznati više o servisima Oracle Cloud Infrastructure uključujući detalje oko kreiranja virtualnih cloud mreža (Virtual Cloud Network), Compute servisa (fizičkih, bare metal i virtualnih instanci),  servisa za pohranu (Storage), Load Balancers, Database servisa i drugo.

Oracle Cloud Infrastructure je skup komplementarnih cloud servisa koji vam omogućuju izgradnju i implementaciju širokog spektra aplikacija i servisa u visokoraspoloživoj okolini. Oracle Cloud Infrastructure sadrži visoko performansne compute servise (fizičke servere) i storage kapacitete u fleksibilnoj virtualnoj mrežnoj infrastrukturi, sigurno dostupnoj iz vašeg data centra. Uz fizičke compute servise možete koristiti i virtualne mašine za aplikacije koje ne zahtijevaju dedicirane fizičke servere i vrlo visoke performanse. Database servis omogućuje izgradnju i implementaciju sigurne i skalabilne Oracle baze podataka implementirane u Oracle Cloud Infrastructure sa uključenim licencama i tehničkom podrškom.  Database servis su fizički serveri sa lokalnim NVMe flash sustavom za pohranu. Možete koristiti Networking servis za kreiranje i upravljanje mrežnim komponentama potrebnim za vaše cloud servise. Možete konfigurirati virtualnu mrežu u cloudu VCN sa pravilima pristupa i gatewayima za preusmjeravanje javnog i privatnog Internet prometa.

Oracle Cloud Infrastructure kombiniraju elastičnost i fleksibilnost javnog oblaka s granularnom kontrolom, sigurnosti i predvidljivosti vlastite infrastrukture u vašem podatkovnom centru kako biste  dobili visoke performanse, raspoloživost i optimalnu cijenu infrastrukturnih servisa.

Detalji o predavanju

Vrsta: Predavanje
Razina težine: Srednje detaljno
Poželjno iskustvo slušatelja: Iskusni (2-3 g.)
Poželjna funkcija slušatelja: DBA

O predavaču

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Medijski pokrovitelj

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!