Pascal Giraud Oracle EMEA Technology

Glavni Oracle govornik na 20. konferenciji je Pascal Giraud, Viši direktor presales tehnologije za Oracle Europe, Bliskog Istoka i Afrike (EMEA). Odgovoran je za pružanje tehnoloških ekspertiza za podršku Oracle EMEA projekata u ključnim područjima poslovanja. U toj ulozi podržava poslovne strategije i upravlja kompetentnostima u ponudama Oracle tehnologije u regiji. Također je u izravnoj interakciji s razvojnim timovima Oracle proizvoda.

Pascal Giraud ima više od 30 godina iskustva u novim tehnologijama i njihovoj primjeni za današnje poslovne izazove. Konkretno, njegova specijalnost je arhitektura rješenja temeljena na Digital i Cloud tehnologijama. Pridružio se Oracle u 2010. godini od akvizicije Sun Microsystems.

Prije dolaska u Oracle, Pascal Giraud je gradio Centar za rješenja u EMEA regiji sa ciljem podrške složenih projekata kupaca, pokazujući primjerom kako Sun tehnologije mogu pomoći u rješavanju poslovnih izazova. Njegova je uloga proširena na provedbu sličnih modela u azijsko-pacifičkoj regiji. Kada se pridružio Oracle, pokrivenost Centra za rješenja je proširena prihvatom portfelja Oracle tehnologije.

Prije toga bio je u razvoju računalne grafike kod Dassault Electronics. Pascal Giraud ima doktorat iz elektrike, elektronike i inženjeringa robotike na Université de Provence, Francuska.

Predavanja

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Facebooku

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG objavljujemo na Twitteru!

Najbolji pokrovitelj

Bolji pokrovitelj

Dobar pokrovitelj

Medijski pokrovitelj