Oracle Vision AI i Oracle Analytics: Kao kutija čokolade?

Track

Business Intelligence & Analitycs

Datum i vrijeme

petak, 14. listopad 2022., 10:25

Dvorana

Dvorana B

Trajanje

45'

OCI Vision je samoposlužan AI Service, dostupan u Oracle Cloud Infrastructure (OCI), koju Oracle definira kao uslugu koja „primjenjuje računalni vid za analizu sadržaja temeljenog na slikama. Programeri mogu jednostavno integrirati prethodno obučene modele u svoje aplikacije s API-jima ili prilagođenim modelima treniranja kako bi zadovoljili svoje specifične primjere upotrebe. Ovi se modeli mogu koristiti za otkrivanje vizualnih anomalija u proizvodnji, izdvajanje teksta iz dokumenata za automatizaciju poslovnih radnih procesa i označavanje stavki na slikama za brojanje proizvoda ili pošiljaka”.

U osnovi, ono što Vision AI Service radi je klasifikacija slika, detekcija objekata i analiza dokumenata.

U prvom dijelu, prezentacija se fokusira na to kako pripremiti podatke za obuku, koristeći Data Labelling, drugu OCI uslugu, te kako pokrenuti samu obuku modela koristeći OCI Vision.

U drugom dijelu prezentacije fokusirat ćemo se na to kako integrirati Oracle Analytics s OCI Visionom kako bismo pomoću generiranog modela klasificirali nove objekte i vizualizirali rezultate.

Slučaj upotrebe korišten u demonstraciji bit će prilično veliki skup podataka rendgenskih slika i pokušat ćemo osposobiti model za prepoznavanje rendgenskih zraka pluća zaraženih upalom pluća.

Detalji o predavanju

Način održavanja: Osobno prisustvo
Vrsta: Predavanje
Razina težine: Srednje detaljno
Poželjna funkcija slušatelja: Data Scientist , Menadžer - operativni , Sistem Analitičari
Grupa aktivnosti: Business Intelligence & Analitycs

O predavaču