VAŽNE UPUTE

OD KUDA IDE BROD / PARKIRAlIŠTE

Pristanište od kuda polazi brod za otok zove se Delfin (zbog imena bazena u blizini), a nalazi se blizu hotela Park i ulaza u Rovinjsku marinu. 

Sve potrebne informacije u vezi parkiranja automobila i prijevoza brodicom možete dobiti na recepciji pristaništa Island Hotels Reception. Ljubazno osoblje će vam asistirati oko ukrcaja na brod i odpratit će vas prema parkiralištu, kao i vratiti sa njega do pristaništa.

PARKING

Hotelski parking je besplatan, a nalazi se cca 1 km od pristaništa, u blizini hotela Eden. Između pristaništa i parkinga vozi shuttle bus.

Sve potrebne informacije u vezi s parkiranjem vašeg automobila možete dobiti na info punktu hotela koji se nalazi na pristaništu, odmah pokraj kružnog toka, gdje će vas dočekati hotelsko osoblje.

Nakon što se iz auta iskrcaju putnici i prtljaga, vozač vozeći iza shuttle busa odveze autmobil na parkiralište.

Kada se automobili ostave na parkingu, vozači se shuttle busom vraćaju u pristanište.

Uračunajte cca 30-tak minuta za odlazak do hotelskog parkinga i povratak shuttle busom nazad do pristaništa.

Ukoliko imate veću ili težu prtljagu tražite asistenciju mornara koji će sve što treba prevesti na otok ubaciti u brod.

Po dolasku na otok, osoblje hotela će prebaciti svu prtljagu do ulaza u hotel. 

         

BROD ZA OTOK

Budući da se hotel nalazi u Rovinjskom arhipelagu, organizirali smo plovidbu brodom iz Rovinja u trajanju od 15 minuta.

Redovna cijena vožnje bordom je 80,00 kn (10,62 EUR), ali je za sudionike JavaCro i HrOUG konferencije = BESPLATNA. Ako vas itko išta pita, recite da ste sudionik konferencije i da se idete akreditirati. Kada se vozite sa otoka bilo bi dobro imati uz sebe akreditaciju kojom potvrđujete da ste sudionik konferencije.

 

Brod prema voznom redu polazi svakih sat vremena od 5:30 do 00:30 sati.

Rovinj - Sv. Andrija (Crveni otok) Sv. Andrija (Crveni otok) - Rovinj
05.30* 06.00*
06.30* 07.00*
07.30* 08.00*
08.30 09.00
09.30 10.00
10.30 11.00
11.30 12.00
12.30 13.00
13.30 14.00
14.30 15.00
15.30 16.00
16.30 17.00
17.30 18.00
18.30 19.00
19.30 20.00
20.30* 21.00*
21.30* 22.00*
22.30* 23.00*
23.30* 00.00*
00.30* 01.00*
*Rovinj - Sv. Katarina - Sv. Andrija (Crveni otok) *Sv. Andrija (Crveni otok) - Sv. Katarina - Rovinj

  

AKREDITACIJSKI DESK I HOTELSKA RECEPCIJA

- Po dolasku u hotel možete izabrati hoćete li prvo uzeti sobu ili akreditaciju. Akreditacijski pult se nalazi desno od ulaza u hotel, a recepcija ravno ispred.

- Kada preuzemete svoju akreditaciju možete podići i poklon organizatora na pultu desno od recepcije.

- Potrudite se nositi akreditaciju cijelo vrijeme boravka na konferenciji kako ne bi imali poteškoća s ulaskom na predavanja ili u restoran.

- pult naše službene turističke agencije One Travel će se nalaziti lijevo od recepcije hotela. Matija i Kristijan će rješiti sve što treba vezano uz hotel ili transfere. Kristijan mobile nr. +385 99 200 52 25. Mail: [email protected]

- Sve druge dane osim prvog, akreditacijski pult organizatora će se nalaziti preko puta hotelske recepcije

    

OSOBE U PRATNJI

Osobe u pratnji podižu na akreditacijskom desku svoju akreditaciju koja im omogućuje korištenje svega kao i ostalim sudionicima, osim ulaska na predavanja.

     

WIFI

- cijeli hotel i sobe su pokrivene WIFI-jem korektne brzine    

   

PREDAVAONE

Predavanja će se održavati u četri dvorane:

A = Glavna kongresna dvorana s ulazom iz foajea hotela, pored šanka i izlaza na terasu

B = Mali klub je dvorana u foajeu hotela do koje se dolazi kroz prolaz desno od recepcije

C = Restoran na -1 je dvorana na nivou restorana, čiji je ulaz na suprotnoj strani od ulaza u glavni restoran

D = Apartmani su dvorana koja se nalazi u objektu Apartmani cca 150 metara desno od izlaza iz hotela. Prođe se pored dvorca. Ako će padati kiša ne bi bilo loše imati kišobran.

              

UPUTE ZA PREDAVAČE

- Svi predavači koji će dva dana prije početka konferencije poslati organizatoru svoja predavanja naći će svoje predavanje na Dell notebooku u predavaoni.

- Molimo vas da nakon vaših predavanja svoja predavanja ostavite na notebooku organizatora, kako bi ih nakon konferencije staviti uz vaše predavanje na web stranice konferencije.

- Svi projektori u dvoranama imaju HDMI ulaze. Ukoliko vaš notebook nema HDMI izlaz ili koristite Apple računala molimo vas da sa sobom ponesete potrebni adapter. Dobra priprema je pola uspjeha.

    

AGENDA

Na akreditacijama će biti otisnut QR code s vezom na agendu konferencije.

U online agendi će uvijek biti ažurno zadnje stanje, a ukoliko neko predavanje bude otkazano u posljednji čas, iznad agende će o tome biti postavljena informacija.

  

RESTORAN

- Hotelski restoran se nalazi na razini -1. 

- za sve sudionike organizator je osigurao obroke. Ukoliko niste smješteni u hotelu na otoku, mogli bi imati poteškoće s ulaskom u restoran, pa ukoliko se to dogodi potrebno je otići po pomoć do deska One Travela lijevo od recepcije hotela. 

- uz ručak i večeru, osigurali smo za sve sudionike besplatno piće. Piće se nalazi na dvije lokacije u restoranu na samouslužnim pultovima. Slobodno se poslužite, koliko puta želite.

           

CJENIK PIĆA

- U suradnji sa Maistrom i Island hotelom Istra osigurali smo za vas tijekom boravka na konferenciji posebne, niže cijene za 20-tak pića koja se često konzumiraju. Od svega pomalo. Vino bijelo i cno, piva, žestice, bezalkoholna pića i napitci.

- Hotel u svojoj ponudi ima znatno veći broj pića, ali po redovnim cijenama hotela sa 4 zvjezdice. 

     

VEČERNJA DRUŽENJA

- Večernja druženja će se održati ili u foajeu hotela ili u objektu koji se zove Dvorac, a nalazi se cca 100 metara desno od izlaza iz hotela.   

- Probajte se prije dolaska na konferenciju dogovoriti za ekipe koje bi sudjelovale u utorak 11.10. oko 22 sata na Coctail Night show. Ekipe su sastavljene od 4-5 člana (naziv tima će biti ujedno i ime lokala) učit će, ali se i takmičiti u spravljanju koktela.

- Turnir u Texas Hold'em pokeru. Vježbajte "stone face" i bleferske vještine

- Turnir u belotu. Pripremite parove :-))

- Magic: The Gathering. Ako ste player, ponesite svoje deckove i odmjerite snage sa našim prvakom.

- Društvene igre: rezervirajte si određenu društvenu igru za zajedničko igranje sa svojom ekipom. Odigrajte neku novu igru da vidite sviđa li vam se. 

- Na Playstation 5 moći će se tijekom konferencije probati najnovije igre FIFA 2023 i NBA 2K23.

- tijekom večernjih druženja organizator je osigurao i određene količine pića (vino, piva, sokovi, voda) potpuno besplatno. Na šankovima će biti popis pića koja se mogu popiti na račun organizatora.  

                  

SPORT NA OTOKU?

Ponesite sportsku odjeću, obuću i/ili kupaći kostim ukoliko se želite baviti tjelesnom aktivnostima, jer na otoku postoje teniski tereni, odlične staze za hodanje/trčanje, bazen, welness, kao i fitness sa spravama i utezima. 

        

COVID MJERE

Za sada nema nikakvih preporuka. vidimo da Covida ima oko nas, da na svu sreću većina koji obole od trenutno aktualne verzije nemaju većih problema sa preboljenjem.

Ukoliko osjetite da vas grebe grlo, da ste šmrkavi ili imate povišenu temperaturu, možda je bolje ostati u sobi, a ako već izlazite iz sobe stavite masku. Ukoliko niste ponijeli maske, imat će ih organizator na svom akreditacijskom pultu. Čuvajmo se koliko možemo.

Nakon ovih dvije godine Covida, nitko tko nosi masku neće biti nikome čudan. 

         

To je to. Uživajmo u boravku na otoku i na konferenciji !!!